Gërryese stiropori 0343

5.907.90

SKU: N/A Kategori: ,

Plastike: PS – polistiren
E bërë nga fletë e galvanizuar me vrima, dorezë ergonomike, tre përbërës (G-20) dhe kontur pllaka përmes vrimës siguron pastrim të lehtë dhe jetë më të gjatë të mjeteve – do të thahet vetëm aq material sa kalon përmes një hapjeje të vetme për rrafshimin e pllakave të polistirenit.

Dimensionet:

180 x 400 mm, 160 x 380 mm, 130 x 270 mm

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Gërryese stiropori 0343”