Gërryese stiropori 0322

Gërryese stiropori 0322

Dimensionet: 200 x 495 mm.

6.75

Shifra: 4061 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Plastike: PS – polistiren.
Dorezë ergonomike dhe në formë.
Rrjet gërryes ose letër gërryes i instaluar me anë të bulonave të krahut.
Për rrafshimin e sipërfaqes gjatë punimeve të izolimit termik.