Gërryese mallteri 1421

Gërryese mallteri 1421

Dimensionet: 145x285mm.

7.50

Shifra: 117794 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e profilizuar me tre përbërës (G-20), pjesë pune e bërë nga fletë e galvanizuar, për zhveshjen dhe nivelimin e veshjes së leshit të fasadës.