Gërryese mallteri 1418

Gërryese mallteri 1418

Dimensionet: 130x250mm.

4.90

Shifra: 4857 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, kontur dhe dy përbërës (G-20), pjesë pune e bërë nga fletë e galvanizuar me “burrs”, për heqjen dhe nivelimin e shtresës së jashtme të suvasë.