Gedore 1/4+3/8+1/2 R45603172

165.00

Vetëm 1 stok

SKU: 19309 Kategori: , ,

Bashkues në ak. me DIN 3120, ISO 1174, me pajisjen e bllokimit të topave
Prizë prizë e shkëndijës 1/2 “me gome mbajtëse të shtypur dhe një hex shtesë për drive Madhësia 24
Prizë me pak kaçavida 1/4 “, për vida hex, me kunj të fosfatuar me presion
Socket kaçavidë me fole 1/4 “, e prerë, me majë të shtypur, me fosfat
Socket me kaçavidë me priza 1/4 ”PH me kunj të fosfatuar me presion
Prizë me pak kaçavidë 1/4 ”PZ me kunj të mbyllur, me fosfat
Prizë me pak kaçavidë 1/4 “, TX, me majë të shtypur, me fosfat
Prizë me pak kaçavidë 1/4 “TX me vrimë stërvitje, me kunj të fosfuar me presion
T-shirit rrëshqitës me rrëshqitës 1/4 ”, sipas DIN 3122, ISO 3315
Zgjatja e prizës 1/4 “+ 3/8″ + 1/2 ”
Bashkimi univerzal 1/4 “+ 3/8” + 1/2 “, bashkues i montuar, sipas DIN 3123 – C 12.5
Makinë katrore sipas DIN 3120, ISO 1174, me një zakon të ruajtjes së topit
Konvertues / rrëshqitës 3/8 “x 1/2” për drejtimin e bazave dhe prizave bit të kaçavidave
Përshtatës bit 1/4 “, me katror dhe në hex, për të gjitha pjesët dhe mjetet me një hex të jashtëm 1/4”
Përshtatës bit 3/8 “, me një katror dhe inxhesë për femra, për të gjitha pjesët dhe mjetet me hex të jashtëm 5/16”
Përshtatës bit 1/2 “, me shesh femër dhe në hex, për të gjitha copat dhe mjetet me hex të jashtëm 5/16”
Bit 1/4 “TX TX BO, siguri TX, BO, keyway, XZN për mbajtësin sipas DIN 1173, ISO 6.3
Bit 5/16 “, në hex, i çarë, PH, TX, TX BO për mbajtësin sipas DIN ISO 1173 – D 8
Seti i çelësitit gjashtëkëndësh, sipas DIN ISO 2936
Për punën me vidhos të punuar me dorë
Steelelik krom-vanadium, saten mat me krom
Rast plastik në Dizajn të kuq GEDORE
Tavolinë e kthyeshme 2C, levë për kthesën në drejtim të akrepave të orës / në drejtim anticlock, lëshim të butonit shtypës, dhëmb të hollë, kokë ovale, dorezë me material të dyfishtë për lehtësi në trajtimin, për bazat
Mjetet e siguruara nga kapëset
Doreza e prizës katrore 1/4 “, dorezë 1-përbërës me katror femër
Prizë, hex, metrikë, e shkurtër, sipas DIN 3124, ISO 2725
Prizë, hex, metrikë, e gjatë, sipas DIN 3124, ISO 2725
Mbërthej prese TX
Fole priza 3/8 “me gome mbajtëse të shtypur dhe një hex shtesë me madhësi 21
Prizë prizë e çelikut 1/2 “me gome mbajtëse të shtypur

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Gedore 1/4+3/8+1/2 R45603172”