Gedore 1/4+1/2 R46003094

129.00

S’ka stok

SKU: 19308 Kategori: , ,

Rrëmbyesi i ndryshimit të levës, i dhëmbëzuar me 72 dhëmbë
Socket kaçavidë me fole 1/4 “, e prerë, me majë të shtypur, me fosfat
Socket me kaçavidë bit 1/4 “PH, me majë të shtypur, me fosfat
Prizë me pak kaçavidë 1/4 “PZ, me kunj të ngjeshur, me fosfat
Prizë me pak kaçavidë 1/4 “, TX, me majë të shtypur, me fosfat
Zgjatja e prizës 1/4 “+ 1/2”
T-shirit rrëshqitës me rrëshqitës 1/4 “, sipas DIN 3122, ISO 3315
Bashkimi univerzal 1/4 “+ 1/2”, bashkues i mprehur, sipas DIN 3123 – C 12.5
Konvertues / rrëshqitës 3/8 “x 1/2” për drejtimin e bazave dhe prizave bit të kaçavidave
Përshtatës bit 1/2 “, me shesh femër dhe në hex, për të gjitha copat dhe mjetet me hex të jashtëm 5/16”
Bit 5/16 “, hex, slotted, PH, PZ, TX për mbajtësin sipas DIN ISO 1173 – D 8
Zgjatje 125 250 mm
Seti i tastit në prizë të fiksuar, sipas DIN ISO 2936
Për punën me vidhos të punuar me dorë
Steelelik krom-vanadium, saten mat me krom
Rast plastik në Dizajn të kuq GEDORE
Mjetet e siguruara nga kapëset
Varet / lidhëse metalike
T-dorezë = Adapter + Extension
Bashkim universal
Prizë 1/4 “+ 1/2”, hex, metrikë, e shkurtër, sipas DIN 3124, ISO 2725
Prizë 1/4 “+ 1/2”, hex, metrikë, e gjatë, sipas DIN 3124, ISO 2725
Prizë prizë e çelikut 1/2 “me gome mbajtëse të shtypur
Prizë prizë e shkëndijës 1/2 “me gome mbajtëse të shtypur dhe një hex shtesë për drive Madhësia 24
Prizë me pak kaçavida 1/4 “, për vida hex, me kunj të fosfatuar me presion

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Gedore 1/4+1/2 R46003094”