• Atributet teknike
Diametri: 100 mm
Gjerësi: 120 mm
Pershkrimi: Furce teli 0.3mm , per punime ne struktura druri , shume e pershtateshme per zmerilimin e drurit te bute dhe te forte , largim ndryshku dhe pastrim .
Për modelin e: 9741
1