Fangell PVC për gips 1518

Madhësia: 0,5l.

2.20

Shifra: 115297 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Plastike – gome, qëndrim ø 130 mm; PP plastike – polipropileni, për përzierjen e suvasë, stenda lejon që ena të mbetet e qëndrueshme ndërsa përzieni dhe aplikoni suva.
Mjet i lehtë për tu pastruar.