Fangell PVC 1530

Fangell PVC 1530

Madhësia: Ø 170mm.

1.70

Shifra: 10502 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

PP plastike – polipropileni, varëse varëse në enë për punimet e ndërtimit, veçanërisht murosjen e tullave dhe suvatimin (aplikimi i shtresës së llaçit).