Fangel metali 1510

Fangel metali 1510

Madhësia: Ø 170mm.

5.25

Shifra: 262 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Dorezë ergonomike, e konturuar prej druri të ahut, pjesë pune metalike, e galvanizuar, për punët ndërtimore, posaçërisht muraturën dhe suvatimin (imponimi i një shtrese llaçi – burime).