Detektor i lëvizjeve

Dimensionet: 10 × 6.5 × 9 cm
Pesha: 0.15 kg

13.50

E bardhëE bardhëE zezëE zezë
Pastroje

e-bardhe: 14 në gjendje
e-zeze: 12 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, IP 44.
Këndi i zbulimit 180 °. Max. range 12 m.
Cikli i detyrave i rregullueshëm midis 10 sek. dhe 4 min.
Shkëlqimi i përgjigjes rregullueshëm.
Kapaciteti maksimal i ndërrimit. 1.000 Watt (llamba), max. 300 Watt (llambë për kursimin e energjisë), max. 100 Watt (LED).
Mund të rregullohet vertikalisht dhe horizontalisht.

Informacion shtesë

Pesha N/A
Dimensioni N/A
Zgjedh ngjyrën :

,