Dana univerzale 250mm 87 41 250

 

Për dadot metrike dhe perandorake dhe vidat me gjerësi  nga 10 në 32 mm (3/8 “deri në 1 1/4”); vetë-bllokohet nga 17 mm: nuk rrëshqetë.
Mbërthimi i besueshëm dhe i ngushtë i bulonave dhe vidave të veshura të rrumbullakosura, të ndryshkur ose të trashë
Ideale për punën në sistemet e frenimit të automjeteve
Rregullim i imët për përshtatje optimale me madhësi të ndryshme të pjesëve të punës dhe një gjerësi të rehatshme të dorezës
Dizajn bashkues kuti për qëndrueshmëri të lartë për shkak të udhëzuesit të dyfishtë
Veprimi i favorshëm i levës: transmetimi optimal i forcës
Zëvendëson një sërë çelësash, ideal për shtrëngimin e dadove
Chrome çeliku elektrik vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza

27.35

Shifra: 20891 Kategori: ,

Artikulli: 87 41 250
EAN: 4003773054566
Pincë: gri e atramentizuar
Koka: e lëmuar
Dorezat: me shtresë plastike jo të rrëshqitshme
Pesha: 328 g
Përmasat: 250 x 48 x 13 mm
Pozicionet e rregullimit: 15
Kapacitetet për dado: Ø 10 - 32 mm