Dana univerzale 250mm 41 04 250

Me vidë rregullimi dhe levë lëshimi
Presion i lartë shtrengimi për shkak të veprimit të levës së këmbyesit
Trupi i pincës: çelik i mbështjellë, me rezistencë të lartë
Nofullat kapëse: çeliku elektrik vanadium krom, i farkëtuarë

18.30

Shifra: 113102 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 41 04 250
EAN: 4003773002758
Pincë: e galvanizuar
Pesha: 517 g
Përmasat: 250 x 65 x 17 mm
Raundi i gjerësisë së shtrengimit: 40 mm
Sheshi i gjerësisë së shtrengimit: 20 mm
Gjashtëkëndësh me gjerësi shtrengimit: 30 mm