Dana uji me rregullim automatik 250mm 85 01 250

Ideale për ndërrime të shpeshta.
Rregullimi automatik për funksionimin me një dorë si për përdorim me të djathtë ashtu edhe me të majtë
Akses i mirë në copën e punës falë dimensioneve të pakta të kokës dhe zonës së nyjeve dhe rrufe në qiell të nyjeve
Vetë-kyçja në tuba dhe arra: nuk kërkohet rrëshqitje në copën e punës dhe forcë e ulët dore
Mbërthimi i sipërfaqeve me dhëmbë të veçantë të ngurtësuar, fortësia e dhëmbëve rreth. 61 HRC: rezistencë e lartë ndaj konsumimit dhe kapje e qëndrueshme
Dizajn bashkues kuti për qëndrueshmëri të lartë për shkak të udhëzuesit të dyfishtë
Mbrojtësi i gishtave parandalon që gishtat e operatorëve të mbërthen
Levë mbyllëse për transportin që kursen hapësirë me doreza të mbyllura të besueshme
Chrome çeliku elektrik vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza

40.40

Shifra: 114743 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 85 01 250
EAN: 4003773061304
Pincë: gri e atramentizuar
Koka: e lëmuar
Dorezat: me shtresë plastike jo të rrëshqitshme
Pesha: 370 g
Përmasat: 250 x 48 x 13 mm
Standardi: DIN ISO 8976
Kapacitetet për tuba (diametri): Ø 1 1/4
Kapacitetet për dado: 36 mm