Dana teli 160mm 68 01 160

 

Forma e kokës siguron lëvizje të optimizuar kur shtrëngoni nyjet e rrjetës së çelikut gjatë punës
Me buzë prerëse për tel të butë dhe të fortë
Gjithashtu i përshtatshëm për gjarpërimin dhe prerjen e telit lidhës
Prerja e skajeve të ngurtësuara shtesë; fortësinë e skajit të përafërt. 61 HRC
Çelik me vegla speciale të gradës së lartë, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza

11.00

Shifra: 115489 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 68 01 160
EAN: 4003773013792
Pincë: e zezë e atramentizuar
Koka: e lëmuar
Dorezat: e veshur me plastike
Pesha: 202 g
Përmasat: 160 x 53 x 14 mm
Standardi: DIN ISO 5748
Kapacitetet prerëse tel i butë (diametër): Ø 4.0 mm
Kapacitetet prerëse tela mesatare e fortë (diametri): Ø 2.8 mm
Kapaciteti i prerjes tel i fortë (diametër): Ø 2.3 mm
Gjatësia e skajit mm (C): 25 mm