Zhveshëse për kabllo 180mm 12 62 180

 

Mjet standard kompakt me një çmim të favorshëm për të gjitha seksionet aktuale kabllovike dhe materialet izoluese
Për kabllo të vetme, të shumëfishta dhe të imëta me fije floku prej 0.2 deri në 6 mm² me izolim standard
Përshtatet automatikisht në seksionin kryq të kabllove; parandalon dëmtimin e përcjellësit
Forma e dobishme dhe pesha e ulët ofrojnë rehati të lartë në funksionim
Stili i ngushtë i kokës për t’u përdorur në zonat e mbyllura
Me prestar teli për tela bakri dhe alumini deri në 2.5 mm²
Me ndalesë të rregullueshme të gjatësisë nga 6.0 – 18.0 mm për prerjen e gjatësisë së njëjtë të zhveshjes gjatë punës përsëritëse
Trupi: plastik, i përforcuar me lesh xhami
Tehu: çeliku me mjet të veçantë, i ngurtësuar me vaj, i këmbyeshëm

33.50

Nuk është i disponueshëm aktualisht

Shifra: 113107 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli : 12 62 180
EAN: 4003773054573
Pesha: 151 g.
Përmasat: 180 x 75 x 21 mm
Kapacitetet e zhveshjes në milimetra katrorë: 0.2 - 6.0 mm²
AWG: 24 - 10