Dana prerëse të gypave 90 25 20

Dana prerëse të gypave 90 25 20

74.30

Shifra: 20892 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Për prerjen e tubave të përbërë me diametër nga 12.0 në 25.0 mm dhe për prerjen e tubave mbrojtës fleksibël me diametër 18.0 – 35.0 mm pa dëmtuar një tub të mundshëm brenda
Mund të vendoset një arbor kalibrimi, për shembull për tubat e përbërë Geberit me dietë 11.5 dhe 15.0 mm.
Trupi i mjetit: çeliku elektrik vanadium me gradë të lartë, i ngurtësuar me vaj
Blades: çeliku me mjet të veçantë, i ngurtësuar me vaj, i këmbyeshëm