Dana prerëse 110mm 70 15 110

   
Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
Prerja e pastër e telave të hollë të bakrit, gjithashtu në majat e skajit të prerjes
Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC
Stili i ngushtë i kokës për përdorim në zona të mbyllura
Me pjerrësi
Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza

24.15

Shifra: 111737 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 70 15 110.
EAN: 4003773029649.
Pincë: i kromuar.
Koka: e kromuar.
Dorezat: me kapje me shumë përbërës.
Pesha: 98 g.
Përmasat: 110 x 56 x 17 mm.
Standard: DIN ISO 5749.
Kapacitetet prerëse tela e butë (diametër): Ø 3.0 mm
Kapacitetet prerëse tela mesatare e fortë (diametri): Ø 2.0 mm
Kapacitetet prerëse tela e fortë (diametër): Ø 1.2 mm