Dana për siguresa 250mm 97 52 19

152.85

   
Për lidhje elektrike pa saldim.
Transmetimi i zgjuar i levës zvogëlon forcën e dorës deri në 30% në krahasim me pincat e rregullta të lidhjes.
Cilësi e lartë e ngjeshjes në vazhdimësi falë vdesave precize dhe mekanizmit të kyçjes së detyruar (i zhbllokueshëm)
Presioni i fiksimit është vendosur saktësisht (kalibruar) në fabrikë, i rregullueshëm përsëri.
Operacion me dy duar për shtypje të lehtë të diametrave të mëdhenj të përcjellësit.
Trajtim i lehtë si rezultat i qendrës së gravitetit të ekuilibruar mirë, kokës me kënd dhe dorezave me formë ergnomike.
Krom çeliku elektrik vanadium në cilësi të veçantë, i ngurtësuar në vaj.

Vetëm 1 stok

SKU: 117564 Kategori: ,

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Dana për siguresa 250mm 97 52 19”