Dana për RG6-11 97 40 20 SB

Dana për RG6-11 97 40 20 SB

53.05

Shifra: 115487 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Aplikime për lidhëset F, BNC dhe RCA
Gjatësia Gjatësia 175 mm
Pesha neto Pesha neto 430 g