Dana për prerje të kabllave 200mm 95 12 200

(1 customer review)

62.00

Për prerjen e kabllove të bakrit dhe aluminit.
Tehe precize, të ngurtësuara.
Prerje e pastër dhe e lëmuar pa shtypje dhe deformim.
Duke ndarë veprimet e prerjes në prerjen fillestare (mbështjellësi izolues në zonën e prerjes së përparme) dhe prerjen përfundimtare (përcjellësi në zonën e prerjes së pasme), kabllot deri në Ø 20 mm mund të priten në një dorë.
Kërkohet forcë e ulët dore për shkak të raportit të favorshëm të levës dhe gjeometrisë së veçantë të tehut.
Mbrojtësi i gishtave parandalon që gishtërinjtë e operatorëve të shtypen.
Lidhje me bulona të rregullueshme, vidë vetë-mbajtëse.
Çelik i veglave speciale të gradës së lartë, i ngurtësuar me vaj.

Vetëm 1 stok

SKU: 10297 Kategori: ,

1 shqyrtim për Dana për prerje të kabllave 200mm 95 12 200

  1. Sharr Doli

Shtoni një shqyrtim