-10%

Dana për krimpim 220mm 33841

P_Crimp-oval

Për terminalet dhe lidhësit e izoluar.

99.00 89.10

Shifra: 118786 Kategori: ,
  • Atributet teknike
Artikulli. EAN  Pliers length (mm)  Stripping range mm  AWG  Weight
33841 4010995338411 220 0,5-6 ² 20-10 469