Dana për elektroinstalues 200mm 13 96 200

          
6 funksione në një palë pincë
Darë shumëfunksionale për instalimin elektrik: për të kapur materialin e sheshtë dhe të rrumbullakët, për lakimin, zhbllokimin, prerjen e kabllit, heqjen dhe prerjen e telit të telit.

52.20

Shifra: 10761 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli Nr.: 13 96 200
EAN: 4003773075110
Koka: e kromuar
Dorezat: të izoluara me kapëse me shumë përbërës, të testuar me VDE
Pesha: 280 g.
Përmasat: 200 x 85 x 20 mm.
Standard: DIN EN 60900 IEC 60900.
Kabllo bakri me kapacitet prerje, me shumë fije: Ø 15 mm.
Kabllo bakri me kapacitet prerje, me shumë fije: 50 mm².
Kapaciteti i zhveshjes për prerjet erthore: 0,75 - 1,5 mm² / 2,5 mm².
Kapaciteti në milimetra katrorë: 0,5 - 2,5 mm².
AWG: 1/0.
VDE testuar: po.