Dana për elektricista 165mm 13 42 165 SB

 

  • Multifunksionale – prerje dhe heqje me një palë pincë
  • I përshtatshëm për përdorim universal: vrima zhveshëse telash precize për përcjellës nga 1.5 dhe 2.5 mm²
  • 30% më të lehta se danat tjera
  • Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj shumë faza

36.40

Shifra: 117870 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Numri artikullit: 13 42 165 SB
EAN: 4003773079675
Pincë: e zezë e atramentizuar
Koka: e lëmuar
Dorezat: me kapje me shumë përbërës
Pesha: 176 g
Përmasat: 165 x 57 x 20 mm
Kapacitetet prerëse tela mesatare e fortë (diametri): Ø 3.2
Kapacitetet prerëse tela e fortë (diametri): Ø 2.2
Vlerat e zhveshjes së kabllove (diametri): 8 - 13 mm
Kapacitetet e zhveshjes në milimetra katrorë: 0,75 - 1,5 mm² / 2,5 mm²