Dana 300mm 86 03 300

 

Zëvendëson nevojën për grupe të çelësave metrikë dhe perandorakë
Nofullat e lëmuara për instalim pa dëmtime të pajisjeve të kromuara – duke punuar direkt në krom!

64.40

Shifra: 9973 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli Nr.: 86 03 300
EAN: 4003773041429
Koka: e kromuar
Dorezat: e veshur me plastike
Pesha: 725 g
Përmasat: 300 x 75 x 20 mm
Trashësia e bashkimit (B3): 15.0 mm
Trashësia e majave (B1): 9.5 mm
Pozicionet e rregullimit: 22