Çelës plus 76mm 00 11 03

Gjatësia totale 76 mm
Për kabinetet e kontrollit dhe sistemet e mbylljes në furnizimin me gaz, ujë dhe energji elektrike.
Për instalimet teknike në ndërtesa, p.sh. sisteme kondicionimi dhe ventilimi, valvola mbylljeje, komanda elektrike, etj.
Me bit: fole 1.0 x 7 mm dhe prerje tërthore PH2.
Me adaptor për 1/4 “bit të lidhur me kyç.
Përshtatës shtesë bit për 1/4 “bit brenda një profili.
Zinku i kastruar.

20.00

Shifra: 114433 Kategori: ,
  • Atributet teknike

Artikulli: 00 11 03
EAN: 4003773041658
Pesha: 88 g
Përmasat: 76 x 85 x 15 mm
Katrori i kapacitetit: 5.0 / 6.0 / 8.0 mm
Kapaciteti dy-bitësh: 3 - 5 mm
Kapaciteti trekëndësh: 9.0 mm