• Përshkrim

Përshkrim

Furçë teli për nyje
E përsosur për heqjen
bar dhe myshk nga gurët e shtrimit.
Ka një dorezë teleskopike
dhe një gozhdë të qëndrueshme të bërë prej çeliku.

1