Brushë për lyerje

1.002.00

Pastroje

14mm: 452 në gjendje
21mm: 130 në gjendje Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Dorëzim ergonomik, me dy përbërës, pjesë pikturuese – përbërje 50/50 shpohet në krye 60% dhe fibër sintetike GOLD.
Ferrule e praruar me nikel.
Për pikturë me të gjitha llojet e tretësve dhe bojrave.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

14mm, 21mm