Brushë për dekorime

Brushë për dekorime

4.505.00

Pastroje
Shifra: N/A Kategori: ,
  • Përshkrim
  • Informacion shtesë

Përshkrim

Dorezë natyrale e bërë nga druri ahu, pjesë pune – përbërja 50/50 shpohet 90% dhe forma e fibrës X, ferrul i galvanizuar, për argjilë veneciane dhe ngjyra dekorative.

Informacion shtesë

Zgjedhë madhësin:

120mm, 150mm