Brushë me teleskop 80-130cm ES2072

Gjatësia: 80-130cm
Gjerësia e kokës: 20 cm (8 “)

5.90

Shifra: 114833 Kategori: ,
  • Përshkrim

Përshkrim

Karakteristikat e produktit:
– e bërë nga materiali i qëndrueshëm
– flokë krejtësisht të butë dhe shumë të hollë me skaje të ndara
– shpimet janë të këndshme në prekje dhe nuk deformohen
– të ketë një dorezë alumini teleskopike
– perfekt për pastrimin e të gjitha automjeteve