• Çelës plus 76mm 00 11 03

  Gjatësia totale 76 mm
  Për kabinetet e kontrollit dhe sistemet e mbylljes në furnizimin me gaz, ujë dhe energji elektrike.
  Për instalimet teknike në ndërtesa, p.sh. sisteme kondicionimi dhe ventilimi, valvola mbylljeje, komanda elektrike, etj.
  Me bit: fole 1.0 x 7 mm dhe prerje tërthore PH2.
  Me adaptor për 1/4 “bit të lidhur me kyç.
  Përshtatës shtesë bit për 1/4 “bit brenda një profili.
  Zinku i kastruar.

  3 në gjendje
 • Dana 160mm 95 16 160

   

  • E vogël, e lehtë, e fortë: prerje e rehatshme pa shtypje dhe madhësi vetëm 160 mm;
  • Në mënyrë të dukshme më pak përpjekje: shkallëzimet presin tela njëra pas tjetrës; prerja është deri në 40% më e lehtë sesa me gërshërë të mëdha standarde të kabllove me të njëjtën gjatësi!
  • Projektimi i dorezës ergonomike: ndjesi optimale e prerjes edhe për diametra më të mëdhenj të kabllove
  5 në gjendje
 • Dana 300mm 86 03 300

   

  Zëvendëson nevojën për grupe të çelësave metrikë dhe perandorakë
  Nofullat e lëmuara për instalim pa dëmtime të pajisjeve të kromuara – duke punuar direkt në krom!

  7 në gjendje
 • Dana me maje 200mm 26 12 200

       
  Elastike: E qëndrueshme edhe kur shtrembërohet.
  Këshilla precize tolerante ndaj shtrembërimit.
  Nofullat gjysmë të rrumbullakëta, të gjata dhe konike.
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 61 HRC.
  Nofullat e drejta.
  Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza.
  6 në gjendje
 • Dana me maje 200mm 26 26 200

           
  Elastike: Të qëndrueshme edhe kur përdredhen.
  Këshilla precize tolerante ndaj shtrembërimit.
  Nofullat gjysmë të rrumbullakëta, të gjata dhe konike.
  Me tehe prerëse për tela të butë.
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 61 HRC.
  Nofullat me kënd 40 °.
  Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza.
  7 në gjendje
 • Dana me nofull të gjatë 145mm 08 26 145 SB

      

  Pincë të vogla të kombinuara me levë të lartë me nofull të theksuar.
  Për të gjitha punët e zakonshme të instalimit dhe riparimit.
  Përdorimi i dobishëm kur punoni në zona të mbyllura falë modelit të hollë të kokës dhe nofullave me majë (anti-përdredhje).
  Mbërthimi i sipërfaqeve me kontur të veçantë konveks në njërën anë për kapje të sigurt të pjesëve të sheshta.
  Hulli i bluar në zonën e kapjes lejon që pjesë të vogla të tilla si thonjtë, kunjat dhe bulonat të mbahen dhe të tërhiqen.
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 61 HRC.

   

  11 në gjendje
 • Dana për elektricista 165mm 13 42 165 SB

   

  • Multifunksionale – prerje dhe heqje me një palë pincë
  • I përshtatshëm për përdorim universal: vrima zhveshëse telash precize për përcjellës nga 1.5 dhe 2.5 mm²
  • 30% më të lehta se danat tjera
  • Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj shumë faza
  Vetëm 1 në gjendje!
 • Dana për elektroinstalues 200mm 13 96 200

            
  6 funksione në një palë pincë
  Darë shumëfunksionale për instalimin elektrik: për të kapur materialin e sheshtë dhe të rrumbullakët, për lakimin, zhbllokimin, prerjen e kabllit, heqjen dhe prerjen e telit të telit.
  3 në gjendje
 • Dana për elektronik 120mm 79 02 120

   
  Pincë precize për punë prerëse ultra të imët, e. g në elektronikë dhe mekanikë.
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 64 HRC.
  Afërsisht 20% më të lehta se pincat elektronike konvencionale.
  Dorezat me përbërës të optimizuar në mënyrë ergonomike.
  4 në gjendje
 • Dana për prerje të kabllave 200mm 95 12 200

  Për prerjen e kabllove të bakrit dhe aluminit.
  Tehe precize, të ngurtësuara.
  Prerje e pastër dhe e lëmuar pa shtypje dhe deformim.
  Duke ndarë veprimet e prerjes në prerjen fillestare (mbështjellësi izolues në zonën e prerjes së përparme) dhe prerjen përfundimtare (përcjellësi në zonën e prerjes së pasme), kabllot deri në Ø 20 mm mund të priten në një dorë.
  Kërkohet forcë e ulët dore për shkak të raportit të favorshëm të levës dhe gjeometrisë së veçantë të tehut.
  Mbrojtësi i gishtave parandalon që gishtërinjtë e operatorëve të shtypen.
  Lidhje me bulona të rregullueshme, vidë vetë-mbajtëse.
  Çelik i veglave speciale të gradës së lartë, i ngurtësuar me vaj.

  5 në gjendje
 • Dana për RG6-11 175mm 97 40 20 SB

  Për lidhjen e F, BNC dhe RCA.
  Dizajn i fortë.
  I përshtatshëm për kabllo RG 59/6/11.
  Koka e rrotullueshme për madhësi të ndryshme të kabllove.
  Futje rrotulluese për lloje të ndryshme të lidhësit.
  Vidhosja rregulluese për gjatësi të ndryshme të lidhësit.
  Zbatohet ndër të tjera për lidhësit e kompresimit Kathrein EMK 12; Cablecon F-56 CX3 5.1; Astro FKS 06.

  6 në gjendje
 • Dana për shpuarje rrypi 220mm 90 70 220

  Për të shpuar vrima në lëkurë, tekstile dhe material plastik.
  Me gjashtë : dia 2,0 / 2,5 / 3,0 / 3,5 / 4,0 / 5,0 mm.
  Me sustë hapëse dhe pajisje mbyllëse.
  Veshur me pluhur për mbrojtje të besueshme ndaj ndryshkut.
  Trupi i pincave dhe grushtat: çeliku i veglave speciale, i ngurtësuar në vaj.

  6 në gjendje
 • Dana për siguresa 250mm 97 52 19

     
  Për lidhje elektrike pa saldim.
  Transmetimi i zgjuar i levës zvogëlon forcën e dorës deri në 30% në krahasim me pincat e rregullta të lidhjes.
  Cilësi e lartë e ngjeshjes në vazhdimësi falë vdesave precize dhe mekanizmit të kyçjes së detyruar (i zhbllokueshëm)
  Presioni i fiksimit është vendosur saktësisht (kalibruar) në fabrikë, i rregullueshëm përsëri.
  Operacion me dy duar për shtypje të lehtë të diametrave të mëdhenj të përcjellësit.
  Trajtim i lehtë si rezultat i qendrës së gravitetit të ekuilibruar mirë, kokës me kënd dhe dorezave me formë ergnomike.
  Krom çeliku elektrik vanadium në cilësi të veçantë, i ngurtësuar në vaj.
  Vetëm 2 në gjendje!
 • Dana për zhabica 145mm 97 61 145 F

  Për lidhjet e telit me tel, sipas DIN 46228 pjesëve 1 + 4 në intervalin prej 0.25 deri në 2.5 mm².
  Çelik elektrik Vanadium; i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj.

  4 në gjendje
 • Dana për zhveshje 160mm 11 02 160

   

  Për përcjellës të vetëm, të shumëfishtë dhe të hollë me izolim plastik ose gome deri në Ø 5.0 mm ose 10 mm².
  Rregullim i lehtë për diametrin e kërkuar të telit të ngurtë ose të bllokuar me vidë të thurur.
  Vegël e veçantë çeliku, e ngurtësuar me vaj.

  36 në gjendje
 • Dana plastike për elektrikë 180mm 98 62 01

     
  Plotësisht izolues për të zvogëluar rrezikun e qarkut të shkurtër.
  Klasa C; diapazoni i përdorimit deri në -40 ° C.
  Material plastik, i përforcuar me fije xhami.
  Doreza me zonë të butë plastike për kapje më të mirë.
  6 në gjendje
 • Dana precize për mekanikë 125mm 37 31 125

     

  Precize për punë të imët montimi, e g. në elektronikë dhe mekanikë të imët
  Për kapje, mbajtje, përkulje dhe rregullim
  Sipërfaqe të lëmuara të kapjes
  Nofullat gjysmë të rrumbullakëta
  Çelik i veglave speciale të gradës së lartë, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj

  11 në gjendje
 • Dana prerëse 110mm 70 15 110

     
  Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
  Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
  Prerja e pastër e telave të hollë të bakrit, gjithashtu në majat e skajit të prerjes
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC
  Stili i ngushtë i kokës për përdorim në zona të mbyllura
  Me pjerrësi
  Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza
  5 në gjendje
 • Dana prerëse 160mm 70 02 160

  Prerës i duhër diagonal për përdorim të gjithanshëm
  Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
  Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
  Prerja e pastër e telave të hollë të bakrit
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC

  17 në gjendje
 • Dana prerëse 160mm 70 06 160

   
  Prerës i duhur diagonal për përdorim të gjithanshëm
  Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
  Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC
  Stili i ngushtë i kokës për përdorim në zona të mbyllura
  3 në gjendje
 • Dana prerëse 160mm 73 06 160

     
  Shkurton fijet, si dhe kabllot multi-core dhe telat e pianos
  E fuqishme, e lehtë dhe universale
  Performancë e lartë e prerjes me përpjekje minimale për shkak të koordinimit optimal të këndit të prerjes dhe raportit të transmetimit
  Projektimi i bashkimit të kutive: qëndrueshmëria më e lartë me peshë të ulët
  Mbështetën dyfish boshtin e përbashkët për detyrë të rëndë
  Gjerësi e madhe e hapjes për kabllo më të trashë
  Pritet saktësisht, edhe përmes telave të imëta të bakrit
  Ndërtim kompakt, me peshë të ulët
  Përdorshëm në mënyrë universale, në montimin, mirëmbajtjen dhe prodhimin
  Kërkohet 40% më pak forcë në krahasim me prerëset standarde diagonale të së njëjtës gjatësi
  Krom vanadium çeliku i rëndë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza vaji
  Vetëm 1 në gjendje!
 • Dana prerëse 180mm 70 02 180

  Prerës i duhër diagonal për përdorim të gjithanshëm
  Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
  Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
  Prerja e pastër e telave të hollë të bakrit
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC
  Stili i ngushtë i kokës për përdorim në zona të mbyllura.
  Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza

  Vetëm 2 në gjendje!
 • Dana prerëse 180mm 70 06 180

   
  Prerës i duhur diagonal për përdorim të gjithanshëm
  Material me cilësi të lartë dhe punë precize për jetë të gjatë shërbimi
  Skajet prerëse precize për tel të butë dhe të fortë
  Skajet e prerjes ngurtësohen gjithashtu me induksion, fortësia e skajit të prerjes 62 HRC
  Stili i ngushtë i kokës për përdorim në zona të mbyllura
  Me pjerrësi
  Çelik elektrik Vanadium, i farkëtuar, i ngurtësuar me vaj me shumë faza
  13 në gjendje
 • Dana prerëse 180mm 74 12 180

   
  Performancë e lartë e prerjes me përpjekje minimale për shkak të koordinimit optimal të këndit të prerjes dhe raportit të transmetimit
  Skajet prerëse me precizion, ngurtësohen gjithashtu me induksion (fortësia e skajit të prerjes, afërsisht 64 HRC), për të gjitha llojet e telave, përfshirë telat e pianos
  Krom vanadium çeliku i rëndë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza vaji
  9 në gjendje
 • Dana prerëse 200mm 74 01 200

   

  Për përdorim shumë të ashpër, të vazhdueshëm
  Performancë e lartë e prerjes me përpjekje minimale për shkak të koordinimit optimal të këndit të prerjes dhe raportit të transmetimit
  Skajet prerëse me precizion, ngurtësohen gjithashtu me induksion (fortësia e skajit të prerjes, afërsisht 64 HRC), për të gjitha llojet e telave, përfshirë telat e pianos
  Krom vanadium çeliku i rëndë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza vaji

  14 në gjendje