Politika e privatësisë

Këneta

Web-sajti jonë është: https://keneta.net.

Në web-sajtin tonë https://keneta.net, vizitorët mund t`ju kërkohen të dhëna në këto situata:

-Kur bëni subcribe për lajme të reja, kur bëni porosi.

Në këto situata më lartë vizitorët do të pyetën për këto të dhëna: e-mail adresën, numrin e telefonit, emrin, mbiemrin, qytetin, shtetin, emri kompanisë, kodi postarë.

Cookies

Faqja https://keneta.net përdor të ashtuquajturat cookies. Këto janë kode të cilat veprojn duke mbledhur të dhëna si përshembull: numrin e vizitorëve që kan vizituar web-sajtin dhe kohën se sa kanë qëndruar. Këto të dhëna përdoren për të marrë udhëzime për ngritjen e cilësisë së përmbajtjes dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit në faqen https://keneta.net. Të dhënat e mbledhura përmes cookies janë gjithmonë të përgjithshme dhe kurrë në formë individuale. Kjo do të thotë që kemi informacion p.sh. sa përdorues vizituan një faqe të veçantë, por jo cilët përdorues.

Plotësimet dhe Ndryshimet e Politikës së Privatësisë

Ne mund ta plotësojmë dhe ndryshojmë këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë duke i përditësuar plotësimet dhe ndryshimet në ueb faqen tonë.