Sistemet profesionale të spërkatjes WAGNER® mund të trajtojnë çdo material dhe çdo madhësi objekti. Pavarësisht nëse jeni specialist i lyerjes, suvasë, metaleve ose punimeve të drurit: sistemet Wagner® ju sjellin garancinë e një përfundimi të përsosur sipërfaqeje çdo herë dhe për çdo material.

Ofertën më të re të produkteve Wagner® mund ta gjeni në linkun në vijim:
Këneta është përfaqësues për Kosovë dhe po ashtu ofron servisin dhe 3 vite garancion.

Makina për lyerje