Informacione rreth porosisë online

Këto pika më poshtë janë vetëm për blerjet në web shop!

 • Si mund të paguj?
  Aktualisht pagesat për blerjet në faqen tonë ju i bëni pasi të marr porosinë.
 • Sa kushton transporti?
  Dorëzimi në territorin e Kosovës është 2.00 €, për Shqipërinë dhe Maqedoninë Veriore është 5.00 €! (gjithmonë bazuar në paketën standarde)
  * të gjitha dërgesat mbi 50.00 € në territorin e Kosovës janë falas.
 • A mund të blej nga jashtë Kosovës?
  Ne bëjmë dërgesa në të gjithë territorin e Kosovës. Për dërgesat jashtë vendit kontaktoni [email protected] ose +383 (0) 44 212-816
 • Sa vonohet porosia?
  Për porositë brenda territorit të Kosovës, koha e dorëzimit është 24 orë, ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoninë Veriore është rreth 1 javë.
 • Nëse dua të kthej një produkt, si duhet të veproj?
  Këneta pranon kthimin e produkteve, brenda një periudhe prej 14 ditësh, me paketim dhe paketim të padëmtuar, të papërdorur dhe të shoqëruar me të gjithë aksesorët dhe faturën.
  Rimbursimi përfshin vetëm çmimin e produktit dhe jo kostot e transportit. Kostoja e kthimit të produktit të kthyer përballohet nga Klienti.
  Produktet e kthyera të dëmtuara, të përdorura ose të kontaminuara nuk mund të pranohen dhe në këto raste asnjë rimbursim nuk do të bëhet.
 • A mund të blej duke paguar në bankë?
  Jo për momentin.
 • A ofroni servis të produkteve?
  Po, për të gjitha pajisjet dhe makinat që ne përfaqësojmë.
 • A ka një garanci produkti që blej?
  Ne jemi një nga furnizuesit më të mëdhenj të kësaj kategorie për 20 vitet e fundit. Ne kemi besimin e plotë të furnizuesve tanë nga e gjithë Evropa dhe produktet e tyre janë gjithmonë origjinale dhe të certifikuara për këtë treg. Për të gjitha pajisjet dhe makinat ne ofrojmë të paktën 12 muaj garanci