Rreth Nesh

Ne ju ofrojmë Asortiment te gjere, Makineri Elektrike, Vegla Dore për ndërtimtari,Bulona dhe Dado te ndryshme,Vida Druri dhe Metali dhe Vegla te lëmive te ndryshme.
Gjithashtu bëjmë servisime te Makinave dhe ofrojmë pjesë te ndryshme ndërrimi, dhe jemi te gatshëm te shërbejmë çdo klienti me kërkesa si ne asortiment gjithashtu dhe me Kualitetin.

Ne dëshmojmë çdo dite me produktet dhe kualitetin tone.

 

Abonimi per oferta

Ju lutem abonohuni përmes e-mailit për te pranuar ofertat e fundit nga ne.