Asortimenti

Asortimenti

Vegla

Vegla matëse, Mikserë, Prerëse-Gërryrese-Shpuese, nivelizimi, Vegla dhe Aparate te ndryshëm për saldim, Makineri Elektrike-Bateri, Pneumatike, vegla te lemijeve te ndryshme për ndërtimtari, për Automekanike,Shkalle te Aluminit dhe te tjera.

Makinat

Makina për nivelizim, Makina për përpunimin e Drurit-Metalit-Gurit, Aparate saldimi, Kompresor Ajri për Hoby, Profesional dhe Industrial,Makina për pastrimin e Dyshemeve të të gjitha llojeve, Thithëse Pluhuri Hoby-Profesionale-Industriale dhe te tjera.

Asortimente të ndryshme

Elektroda,Çekane,Tel saldimi ,Vida Druri te llojeve te ndryshme, Punto Vida, Punto Bulona, Bulona Mekanik, Bulona Torban, Dado, nënshtresa Metali, Vida dhe Ankera Betoni, Dyblla PVC, Dyblla me Gozhde, Gozhda, Tel, Mistri etj.

Paisje për Mbrojtje në Punë

Rroba dhe Këpuce për Pune, Mbrojtëse te Gjunjëve, Syza mbrojtës për Pune, Helmeta, mbrojtëse te Veshit, Maska mbrojtëse për Pluhur dhe gazera dhe te tjera.

Vegla për Kopsht

Lopata te ndryshme, Sopat, Kazme, Karroce Dore, Korita dhe Kova PVC etj.